sud bih

Ukinut pritvor Pavloviću i ostalima

Slobodan Pavlović
19.02.2016.
u 18:21

Sud BiH ukinuo je rješenje o pritvoru vlasniku Pavlović banke Slobodanu Pavloviću i radnicima ove banke Ljiljani Garić, Petru Laziću i Blagu Blagojeviću, rekao je Srni odvjetnik Miodrag Stojanović.

Stojanović je rekao kako ga je Sud BiH obavijestio da je uvažio njegovu žalbu i ukinuo rješenje o pritvoru, te kako su određene mjere zadržavanja, odnosno kućni pritvor.

"Bit će pušteni na slobodu čim im osiguram putne isprave i donesem putovnice", dodao je Stojanović.

U Sudu BiH danas je održano ročište u vezi sa žalbom na pritvor za vlasnika Pavlović banke Slobodana Pavlovića i tri radnika banke Ljiljanu Garić, Petra Lazića i Blagu Blagojevića.

Stojanović je danas zaprimio odgovor Tužiteljstva BiH koje se protivi njegovoj žalbi, odnosno prijedlogu, da bude ukinut pritvor za vlasnika Pavlović banke i troje njenih radnika.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH uhitili su 11. veljače, po nalogu Tužiteljstva BiH, Slobodana Pavlovića i još troje službenika Pavlović banke zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem ove banke.

Oni su 13. veljače prebačeni u pritvorsku jedinicu u Bijeljini, nakon što im je Sud BiH odredio jednomjesečni pritvor.

Slobodan Pavlović je, zbog pogoršanja zdravstvnog stanja, prebačen 17. veljače iz pritvorske jedinice u bijeljinsku bolnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?