u iduća tri dana

UIO BiH - Unutarnja kontrola ispitat će autentičnost spornih fotografija

UIO
21.03.2017.
u 15:00

Predstavnici Odjela za unutarnju kontrolu u Upravi za indirektno oporezivanje (UIO) BiH, u iduća tri dana, prikupit će sve relevantne činjenice u vezi sa spornim događajem u toj upravi o kojem su objavljene fotografije neprimjernog sadržaja.

Po nalogu direktora UIO pokušat će se utvrditi stvarna autentičnost fotografija, koje su jučer objavili brojni mediji u BiH.

Između ostalog bit će uzete izjave svih zaposlenih koji su bili uključeni u navedeni događaj, ili koji imaju bilo kakva saznanja o svemu.

Po utvrđivanju stvarnog činjeničnog stanja nadležni Odjel za unutarnju kontrolu predložit će direktoru UIO i eventualne iduće mjere koje će preduzeti u smislu utvrđivanja odgovornosti, a u skladu s važećim propisima koje primjenjuje UIO.

Mediji su jučer objavili da među radnicima Centralnog ureda ove bh. institucije u Banjoj Luci kruže fotografije polugole službenice koju usred radnog vremena masira radni kolega.

Ključne riječi
UIO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?