Krizni stožer

Ugostiteljskim objektima u Posavskoj županiji ograničeno radno vrijeme do 22.30

18.12.2020.
u 19:34

Krizni stožer Ministarstva zdravstva i socijalne politike Posavske županije (PŽ), u cilju daljnjeg praćenja situacije i poduzimanja mjera radi sprječavanja i ranog otkrivanja eventualnog slučaja bolesti izazvane koronavirusom, ograničio je radno vrijeme do 22.30 sati svim ugostiteljskim objektima na području ove županije.

Na sjednici održanoj u petak, Stožer je također donio zapovijed da minimalni potreban prostor za jednu osobu u ugostiteljskim objektima iznosi tri metra kvadratna od ukupne korisne površine objekta, kao i da na ulazu u objekt i drugdje na vidnom mjestu u objektu mora biti istaknuta obavijest o maksimalnom dopuštenom broju gostiju koji se smiju nalaziti unutar objekta, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Posavske županije.

Navedeni Krizni stožer također zabranjuje organiziranje glazbe uživo u svim ugostiteljskim objektima na području PŽ-a. Za provedbu ove zapovijedi zadužuju se MUP Posavske županije i Uprava za inspekcijske poslove PŽ-a.

Zapovijed stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od 18. prosinca ove godine do 18. siječnja 2021. godine, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?