MOSTAR

Učenici mostarskog UWC-a priređuju 'Put oko svijeta za 80 minuta'

22.09.2023.
u 16:27

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) prigodnim programom obilježit će u subotu, 23. rujna, Dan pokreta Koledža ujedinjenog svijeta.

Tim povodom učenici UWC-a u Mostaru već tradicionalno organiziraju događaj pod nazivom “Put oko svijeta za 80 minuta”.

I ovom prilikom će građanima Mostara predstaviti svoje zemlje, tradicije i kulture, a svi posjetitelji ovog događaja imat će priliku da barem jednim dijelom upoznaju 70 zemalja svijeta, saznaju nešto više o svjetskim tradicijama i uživaju u ukusnim jelima i tradicionalnim plesovima i glazbi, najavili su iz UWC-a Mostar.

Posjetitelji će tijekom dana moći uživati i u posebno pripremljenoj reviji narodnih nošnji iz 40 zemalja svijeta te plesnim izvedbama tradicionalnih plesova zemalja Afrike, Azije, Južne Amerike i Europe.

"Put oko svijeta za 80 minuta" održat će se na Španjolskom trgu u Mostaru s početkom u 11 sati.

Dan pokreta Koledža ujedinjenog svijeta se obilježava 21. rujna u 18 zemalja svijeta. Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) osnovan je 2006. i jedan je od 18 koledža unutar globalnog UWC pokreta, te jedini na području Balkana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?