Radeta kontaktirao New York:

Uber nudi prijevoz za 222 dolara, zadarski TZ platio 2000?

Uber
shutterstock
01.12.2023.
u 18:57

Afera New York u istom danu i drugi nastavak i to svega pola sata nakon što je TZ Zadra demantirao predsjednika SDP-a Daniela Radetu. On je podsjetimo optužio TZ grada da su platili 2000 dolara za taksi limuzinom do hotela i natrag do zračne luke, a iz TZ-a su ga demantirali da i tvrde da su koristili kombi, a ne limuzinu. Radeta je podsjetimo u izjavi optužujući da je TZ na čelu s gradonačelnikom Brankom Dukićem potrošio pola milijuna kuna za pet dana, kako Radeta tvrdi, privatnog druženja a ne prezentacije Zadra, najavio o zahtjev Dorh-u za istragom. Najnovije priopćenje očito ide u tom smjeru. Radeta je naime kontaktirao New York predstavio se kao Binaco Dukich i dobio puno manju ponudu za prijevoz kojeg je platila zadarska delegacija. Radetino priopćenje i cjenike koje je dostavio prenosimo u cijelosti:

"Nastavno na demantij TZ-a na brzinu sam napravio jedno malo istraživanje cijene transfera od Zračne luke JFK do Crown Plaza Hotela na Manhatennu.

Naravno, prvo sam se direktno javio tvrtki koja ih je vozila i predstavio se kao Binaco Dukich koji treba transfer za 12 osoba! Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.

1) Prva i najskuplja opcija, ali ni blizu onoliko koliko su oni platili, su Benijeve limuzine. Cijena za 12 osoba 400$.
poster

2) Druga opcija je stranica GetYourGudie koja nudi prijevoz za svega 25$ po osobi. Ukupna cijena za 12 osoba 305$.
Oglas
Zaboravite na gljivice na noktima uz ovu neverovatnu metodu Zaboravite na gljivice na noktima uz ovu neverovatnu metodu
Linker

3) Treća opcija koja se nudi je preko stranice GetTransfers koja bi za iste novce koliko je platila TZ Grada Zadra prevezla 100 ljudi s dva autobusa. Ukupna cijena za 12 osoba 236€.

4) Četvrta opcija, ujedno i najjeftinija opcija za privatni transfer, je Uber po cijeni od 111$ za 6 osoba. Ukupna cijena za 12 osoba 222$.

O mogućnostima javnog prijevoza, njihovim cijenama i povezanosti nema smisla niti pisati".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije