B.Krupa

U vrtiću boravi od 130 do 150 djece u šest skupina

SONY DSC
20.02.2017.
u 10:00

Javna ustanova Dječji vrtić i dom učenika u B. Krupi odgaja i obrazuje između 130 i 150 predškolske dobi u šest odgojno-obrazovnih skupina realizirajući različite projektne aktivnosti.

Djeci predškolske dobi omogućen je takozvani produljeni boravak u sklopu kojeg u ovoj ustanovi provode svoje dnevne aktivnosti. - Dječji vrtić je kvalitetno opremljen različitim didaktičkim i materijalno-tehničkim sredstvima, a u okviru projekta energetske učinkovitosti dostigao je A razinu i time ima iznimne uvjete za rad koji pogoduje razvoju djece u pogledu estetskoga odgoja ili odgoja za ekologiju i razvoja zdravih životnih navika, kaže Almira Šertović, ravnateljica JU Dječji vrtić i dom učenika u B. Krupi. Zdrave životne navike razvijaju u vlastitoj kuhinji u kojoj pristup imaju djeca, a moto im je “Imam pravo jesti zdravo”. Ustanovu izdvaja proaktivno djelovanje u sferi projekata. U dogledno vrijeme realizirat ćemo projekt pod pokroviteljstvom Federalnoga ministarstva obrazovanja i znanosti, a koji se odnosi na stručno usavršavanje i permanentni razvoj prosvjetnih radnika... •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?