vitez

U Vitezu u tijeku uređenja dijela gradskih površina

14.07.2017.
u 12:30

Nakon što je proteklog mjeseca u Vitezu izvršena rekonstrukcija fasade na zgradi u ulici fra Grge Martića trenutno su u tijeku radovi na uređenju zgrade kod tržnice, a radi se o nastavku projekta jačanja energetske učinkovitosti stambenih objekata, a samim time i uređenja vizualnog identiteta grada. Kako nam je kazao načelnik općine, Tomislav Bošnjak- Matić projekt rekonstrukcije fasada je naišao na odobravanje žitelja Viteza, a financira se sredstvima Općine, uz sufinanciranje građana, te se nalazi i u planovima općine za iduću godinu, zaključio je Bošnjak- Matić.

Prošloga tjedna u Vitezu krenulo je i preuređenje dijela ulice Hrvatskih branitelja, a kada su u pitanju igrališta iz Općine su nam kazali kako je proteklog tjedna u Vitezu postavljeno približno 30 ljuljački za djecu, a u idućih nekoliko dana bit će rekonstruiran park kod Gradske knjižnice, gdje je također izvršeno popločanje, do prije nekoliko dana neupotrebljive površine, te je posađeno cvijeće, a kada se radovi završe postat će mjesto okupljanja i druženje Vitežana svih generacija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?