U Parlamentu FBiH

U utorak rasprava o Strategiji za oblast invaliditeta

invaliditet
28.05.2016.
u 07:10

U organizaciji Federalnog ministarstva rada i socijalne politike u utorak, 31. svibnja će biti održana javna rasprava o Nacrtu dokumenta „Strategija za oblast invaliditeta u Federaciji BiH 2016.-2021. godine“, u Parlamentu Federacije BiH s početkom u 12.00 sati.

Na javnu raspravu su pozvani predstavnici institucija vlasti, organizacija osoba s invaliditetom, predstavnici civilnog društva i drugi zainteresirani subjekti koji djeluju na razini Federacije BiH.

Vlada FBiH i Parlament Federacije BiH su 2010. godine donijeli prvi provedbeni dokument „Strategija u oblasti invalidnosti u Federaciji BiH 2011-2015“. S obzirom da je razdoblje provedbe ove strategije isteklo, Vlada Federacije BiH je imenovala radnu grupu koja je pripremila dokument za novo strateško razdoblje, a koji će predstavljati, ne samo okvir budućih djelovanja u oblasti invalidnosti u Federaciji BiH, nego i važan instrument u realizaciji međunarodnih obveza i programa koji nam predstoje u kontekstu europskih integracija, priopćeno je iz Vlade FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije