Svim gospodarskim subjektima

U Trebinju zabranjena nabava robe iz Čapljine

05.04.2020.
u 16:27

Svim gospodarskim subjektima na području grada Trebinja zabranjeno je prodajne objekte opskrbljivati robom iz Čapljine, gdje je potvrđena prisutnost koronavirusa, naredba je gradskog Stožera za izvanredne situacije.

Zapovijed je donio zapovjednik Stožera Mirko Ćurić, a ostaje na snazi do srijede, 8. travnja do 20 sati, s mogućnošću produženja dok se ne utvrdi epidemiološka situacija u Čapljini, javlja Srna. 

Svim osobama koje imaju prebivalište/boravište na području Trebinja zabranjeno je kretanje izvan područja grada do srijede, 8. travnja do 20 sati. 

Zabrana se ne odnosi na osobe koje posjeduju dozvolu za kretanje izdanu od MUP-a ili potvrdu o potrebi kretanja zbog neometanog obavljanja procesa rada izdanu od poslodavca.

Sve osobe koja ulaze na područje grada Trebinje dužne su dolazak najaviti na broj 121, uz obrazloženje razloga dolaska.

Svi gospodarski subjekti koji posluju na teritoriju grada Trebinja dužni su najaviti prijem robe gradskom Stzožeru za izvanredne situacije Grada Trebinja na broj 121.

Prijem robe isključivo se može izvršiti uz prisutnost predstavnika gradskog Stožera za izvanredne situacije, uz prethodnu najavu točne satnice dolaska robe.

Ova naredba stupa na snagu danas, a bit će objavljena u "Službenom glasniku" grada Trebinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?