pozitivan primjer

U Tešnju se pravi odjeća za brendove Versace, Cavalli...

14.02.2018.
u 14:50

Tijekom 19 godina tvrtka Contessa u Tešnju proizvela je više od dva milijuna različitih odjevnih predmeta isključivo za zahtjevno europsko tržište. Prošle godine uložila je znatan novac u proširenje kapaciteta pa se mogu očekivati još veći uspjesi.

Proizvode isporučuju i takvim imenima ako što su: Versace, Cavalli, Dolce&Gabbana, Diadora, Sportalm, Moschino, Uniforma, Goretex i drugi, javlja ZOS radio. Zbog svojih kapaciteta, kvalitete, cijene i roka isporuke Contessa nema problema s plasmanom, štoviše, ima problema prihvatiti nove upite a da ne naruši postojeće obveze.

Proizvodni kapaciteti su kontinuirano obnavljani i modernizirani, a prošle godine je realizirana značajna investicija u građevinske objekte, strojeve i proizvodni softver. Izgrađeno je novih 700 m2 proizvodno-skladišnog prostora (ukupno 2200 m2), kupljeni su novi strojevi. Ukupna vrijednost investicije iznosi više od 300.000 KM.

Contessa danas zapošljava oko 190 radnika. Danas se na šest proizvodnih linija proizvode tri skupine proizvoda: sportska odjeća s posebnim karakteristikama, posebna odjeća i proizvodi za namještaj (stolice, fotelje i sl.). Od ukupne proizvodnje, 99% proizvoda ide do stranog kupca izravno ili preko namještaja koji Contessini kupci izvoze.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?