suludo

U srpskoj pašteti našli maticu

ddh
Imgur
20.11.2016.
u 15:30

Srpsku zajednicu na Redditu ovih je dana poprilično zabrinuo, ali i zabavio neobični pronalazak njihove sunarodnjakinje koja je za doručak poželjela pojesti paštetu. Naime, nakon što ju je otvorila, na površini je primijetila neobičan oblik, a već nekoliko trenutaka kasnije pred sobom je imala - maticu. 

Da, dobro ste pročitali. Uostalom, uvjerite se i sami na fotografijama koje je priložila, prenosi 24sata.hr

Ostali članovi Reddita priključili su se raspravi sa svojim iskustvima pa je jedan tako naveo primjer prijatelja koji je u pivu našao etiketu, a drugi da je njegov prijatelj u kantici čokoladnog namaza pronašao polovicu miša. 

Neki članovi dali su joj savjete kako riješiti cijeli problem i kako se javiti inspekciji ili proizvođaču, a neki su na sve reagirali s dozom humora. 

- Kao što znamo, uz prašak za rublje obično se poklanjaju CD-i Željka Joksimovića i ostalih pjevača na koje padaju domaćice. Muškarci su što se tiče darova do sada bili nekako zapostavljeni. Ovaj je proizvođač prepoznao tu rupu na tržištu i mora se priznati da im je istraživanje tržišta dalo rezultat. Svaki majstor koji drži do sebe uzme lijepo paštetu, komad kruha i lijepo to jede na brzinu, onako, s nogu. A što majstorima uvijek treba? Pa šarafi, matice, vijci. Još jednom, čestitke proizvođaču što vodi računa o pravim muškarcima koji postaju izumrla vrsta, napisao je jedan 'Redditor'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?