Besplatnom izvedbom predstave Mačak u čizmama završava sezona

U sezoni 2023./ 2024. odigrano je ukupno 171 predstava

11.06.2024.
u 13:28

Lutkarsko kazalište Mostar ovoga vikenda zatvara još jednu iznimno uspješnu sezonu. U sezoni 2023/ 2024, točnije od mjeseca rujna 2023. pa do lipnja 2024. godine odigrano je ukupno 171 predstava sa preko 8000 posjetitelja te su upriličene i tri premijere, dvije
samostalne i jedna u koprodukciji sa HNK Mostar. Povodom zatvaranja sezone svojoj vjernoj publici poklanjamo besplatne izvedbe predstave Mačak u čizmama.

Predstava će se igrati u dva termina, u petak 14.6. u 18 sati i u subotu 15.6. u 11 sati. 

O predstavi:
Dobro poznata priča o snalažljivom mačku, o tome kako lukavošću možemo savladati probleme s kojima se susrećemo u životu. U današnjem svijetu kada su djeci servirana sva rješenja ova priča pomaže u razvijanju njihove mašte i snalažljivosti. Priča je protkana
ljubavlju i prijateljstvom, ono što u današnje vrijeme nedostaje. U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Ivan Nevjestić, Tibor Oreč, Marta Haubrich.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da svoje mjesto osigurate rezervacijom putem naše web stranice https://lutkamo.com/ .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije