Davor Čordaš

U RS-u će u ovoj godini biti završeno gotovo 800 stambenih jedinica

18.02.2018.
u 11:55

U Republici Spskoj će u ovoj godini, kroz realizaciju Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja izbjeglih i rasljenih osoba, biti završeno gotovo 800 stambenih jedinica.

- Od spomenutog broja, veći broj objekata se odnosi na stanogradnju kojom se rješavaju problemi interno raseljenih i izbjeglica iz Hrvatske – rekao je ministar za izbjeglice i raseljene osobe u RS-u Davor Čordaš.

Naglasio je da Regionalni program stambenog zbrinjavanja izbjeglih i rasljenih, nakon svih početnih problema, daje rezultate, zahvaljujući institucijama u Sarajevu koje su vodile ovaj ambicizno zamišljen projekt.

-Solidno smo krenuli kada je u pitanju ovaj regionalni program. Završen je projekt 'BH1', a sada smo u fazi 'BH2, 3 i 4 - rekao je Čordaš odgovarajući na pitanja zastupnika na posljednjoj sjednici entitetskog parlamenta.

U ovoj godini je, kaže, konačno malo zadovoljniji kada je u pitanju provođenje ovog programa te podsjeća da su u njegovu realizaciju uključeni Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice i nadležni fond za povratak na razini BiH, kao i donatori.

On je napomenuo da su nedavno u Parizu osigurana sredstva za još dva potprojekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?