EUROPSKA UNIJA I BIH
Povratak na članak

U ovakvom ambijentu razgovori o presudi ‘Sejdić-Finci’ neizvjesni

Čović je Fueleovoj izaslanici prenio svoje viđenje cjelokupne situacije u svjetlu nedavnih događanja

Komentari 11

Avatar whitesox
whitesox
10:54 15.02.2014.

Ova država je neodrživa sa ovakvim uređenjem i ministrima koliko ih ima!kad tome dodamo i nerješeno pitanje Hrvata još više zakomplicira stanje!to samo narod može riješiti ali bez hrvatskog entiteta nema rješenja!a političarima status quo odgovara jer žive ko "bubreg u loju" a rade ništa i sve po zakonu!

VL
BO
Bosnjak
14:33 14.02.2014.

Ma sve ok sto kazes ALI bolje da svi idete sa politicke scene. Svih sedam lidera sa vasim programima. Druzite se privatno uz koje janjce i koju rakijicu ali privatno i placajte to iz vasih djepova ako budete se mogli negdje zaposliti kao strucnjaci i zaraditi koju markicu na osnovu vaseg rada, pa donosite odluke onako za sebe i izmedju sebe. A narod i obicni ljudi ce se nekako vec snaci !

VL
RO
rosa
12:35 14.02.2014.

Čovićevo mišljenje? Zar još ima onih koji to ne znaju? Sve se svodi na to da ostane postojeće stanje jer samo tako on je siguran. Do sada nikada kao što i sada uopće ne misli na narod kojeg iako ga često spominje. Kao poštapalicu. I još češće šiša "svoje ovce".

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.