Zapošljavanje

U novootvorenom vrtnom centru posao dobilo 20 radnika

posao
09.09.2016.
u 08:00

Grupacija Čavkunović BP, koja zapošljava više od stotinu i osamdeset radnika, otvorila je u Bihaću vrata suvremenog Home & Garden Centra Westal.

Riječ je o novome objektu grupacije Čavkunović BP u kojem je posao dobilo dvadeset radnika i s dvadeset radnika u istoimenoj poslovnici u Sanskome Mostu čini okosnicu grupacije.

Novootvoreni centar posjetili su i čelnici bihaćke Gradske uprave, i tom su prigodom, uz ostalo, istaknuli kako je svako novo radno mjesto u Bihaću veliki uspjeh i potvrda da privatni kapital ima snagu razvijati gospodarstvo Bihaća.

- Investicija u ovaj objekt Home & Garden Centar Westal iznosi 1,600.000 konvertibilnih maraka i hvala grupaciji Čavkunović BP koja investira u svoj grad.

Potrebne su nam investicije i nova radna mjesta, ali istodobno moramo otvoriti priču glede visine plaća u privatnom sektoru koje bi trebale biti primjerene vremenu u kojem živimo.

Pomogli smo i ovoj tvrtki glede svih potrebnih dozvola i svi koji ulažu u svoj grad moraju imati potporu lokalnih, gradskih vlasti, ali i svih razina, istaknuli su iz Gradske uprave Bihać prigodom posjeta novootvorenom objektu.

Prema riječima Adnana Kurtovića, tehničkog direktora tvrtke Westal, uskoro počinje ulaganje u završetak vrtnog centra, a u postojećem objektu kupci mogu pronaći više od 10.000 artikala za kućanstvo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije