Bh. more

U Neumu plaže pune kupača, a u hotelima nema slobodnih mjesta

bih...neum...nacelnik opcine neum zivko matusko
20.08.2015.
u 07:28

Kiša koja je padala prošli vikend i koja je spustila temperature nije ispraznila plaže. U idućim danima najavljeno je toplije vrijeme

Odlična sezona koju će Neum zasigurno pamtiti nastavlja rušiti sve rekorde. Iako su proteklog vikenda pale veće količine oborina, te su se temperature spustile, ni ta činjenica nije otjerala turiste s neumskih plaža. - Pratimo redovito vremensku situaciju i negdje smo primijetili da će već od vikenda temperature rasti. S obzirom da ostajemo ovaj i idući tjedan smatram da ćemo ovdje uživati, govori nam bračni par koji se iz Zagorja zaputio u hercegovački jadranski biser na odmor. Ono što turiste posebno privlači jesu pristupačne cijene noćenja, ali i namirnica. Načelnik općine Neum Živko Matuško također je zadovoljan sezonom. Naglašava velike događaje za ovu općinu, kao što je Dan općine Neum, kao i popularni etno festival, te nastup folklornih društava. - Kolovoz u Neumu redovito je vezan za velike događaje s obzirom i da je tada dan naše općine uz koji se organizira niz kulturnih događaja. Zanimljivost je da ove godine nemamo slobodnih mjesta kako bismo zadovoljili potrebe naših gostiju koji se raspituju za boravak u našemu mjestu u idućim danima. Evo, za vikend je padala kiša, a plaže su i dalje pune, u hotelima se nalaze turisti iz cijelog svijeta. S pravom mogu reći da smo zadovoljni sezonom, drago nam je da su gosti i dalje na plažama, te vjerujemo da će se tako nastaviti i u idućem razdoblju, kazao nam je neumski načelnik. Dnevno i sve popularnije noćno kupanje, pjesma i ples na plaži, ugodne šetnje i razgovori..., sve je to odlika turističkog bisera koji ruši sve rekorde. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?