mostar

U nedjelju zbog polumaratona posebna regulacija prometa

sdad
08.04.2017.
u 14:45

U nedjelju 9. travnja 2017. godine u vremenskom razdoblju od 8:30 - 13 sati bit će održan 1. Mostarski polumaraton zbog čega će doći do obustave prometa u pojedinim ulicama Mostara.

Radi se o sljedećim ulicama:

1. Most Vojno, Potoci-Raštani - 2. Bojne Rudničke – Rudarska ulica u vremenu od 10-11 sati;

2. Vrh Avenije – kralja Tomislava – kralja Zvonimira – Hrvatskih branitelja od 10:30-12 sati;

3. Bulevar – Logos, visoka škola Rodoč u vremenu od 10:45 sati – 12:30 sati;

4. Rodoč – Donja Mahala – Ulica Gojka Vukovića – Onešćukova – Husnije Repca – Rade Bitange – Adema Buća – Bunur – Braće Fejića – Mladena Balorde – X hercegovačke brigade – Carinski most u vremenu od 10:45 – 12:45 sati;

5. Kardinala Stepinca u vremenskom razdoblju od 8:30 – 13 sati.

"Imajući u vidu da je ovo prva manifestacija ovakvog karaktera u našem gradu na kojoj će sudjelovati veliki broj natjecatelja, te da imamo priliku da naš grad bude sportsko središte u pravom smislu te riječi, molimo sve građane i sudionike u prometu na razumijevanje i strpljenje te da svi zajedno doprinesemo sigurnom održavanju ovog sportskog spektakla", priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Organizatori polumaratona su za sve natjecatelje osigurali okrjepu tijekom utrke i to na četvrtom kilometru (voda - bijele čaše), na devetom kilometru (voda - bijele čaše, izotonični napitak - žute čaše), na 12. kilometru (voda, Red Bull - vlastiti dizajn čaša), na 16. kilometru (voda, coca cola - crvene čaše), te na 19. kilometru (voda).

U 13 sati na platou Mepasa je proglašenje pobjednika u svim kategorijama (najbrži par utrke, najbrži-a student-ica, najbrži-a Mostarac-ka, te najbrži natjecatelj-ica u ukupnom poretku. Organizatori su naveli da je dosadašnji broj prijavljenih natjecatelja premašio sva očekivanja, te se brojka popela na oko 450 sudionika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije