u obiteljskoj kući

U Mrkonjić Gradu pronađena veća količina oružja

policija
22.08.2016.
u 09:40

U obiteljskoj kući koju koristi D.Š. (1991.), u mjestu Gornji Šehovci, u općini Mrkonjić Grad, pronađena je veća količina oružja.

Oružje je pronađeno nakon što su Policijski službenici Stanice javne sigurnosti Mrkonjić Grad jučer postupili po anonimnoj prijavi da se vrši krivično djelo organiziranog kriminala trgovine oružjem, a da je osumnjičeni iz Mrkonjić Grada. 

- Na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad, izvršen je pretres kuće, vozila i drugih prostorija koje koristi D.Š. te su pronađene automatske puške, mitraljez, pištolji i više komada municije različitog kalibra - priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka. 

Osumnjičeni je uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Također, saslušano je više osoba i prikupljeno dovoljno dokaza koji upućuju da je D.Š. izvršio spomenuto kazneno djelo. 

O svim okolnostima obaviješteno je Okružno tužiteljstvo Banja Luka, kojem će protiv osumnjičenog u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?