29. veljače

U Mostaru rođena “prijestupna” beba iz Ljubuškog

beba
01.03.2024.
u 08:54

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru u četvrtak, na prijestupni dan 29. veljače, rođena je beba iz Ljubuškog, objavio je Ljubuški portal navodeći kako su šanse da na ovaj datum netko ima rođendan su 0,06%.

''Majka Anđela i beba Antea su trenutno dobro, sve je prošlo prema očekivanjima. Djevojčica je dobila ime u čast sv. Ante zaštitnika župe Humac'', kazao je za Ljubuški portal ponosni otac Milan Tolić, kojemu je ovo treće dijete i rođenju se posebno raduju dvije sestre koje jedva čekaju da beba dođe kući.

Inače, za djecu rođenu na ovaj datum vjeruje se kako su kreativna, sposobna i vrlo jedinstvena. Roditi se 29. veljače, znači biti obdaren “šestim čulom” te se te ljude smatra sretnicima i vjeruje kako često posjeduju neke posebne talente.

No, Ljubuški portal navodi da, budući da je obitelj iz Županije Zapadnohercegovačke u kojoj je na snazi Zakon o zaštiti obitelji s djecom, dijete ima pravo na naknadu od 500 KM dok ne navrši sedam godina života.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?