mostar

U Mostaru potpisan Sporazum o izgradnji povjerenja kroz tjelesni odgoj

sporazum
07.09.2016.
u 10:36

Sporazum o provedbi projekta izgradnje povjerenja kroz tjelesni odgoj u Bosni i Hercegovini, dogovoren između lokalnih vlasti u BiH i Japanske međunarodne agencije (JICA), potpisan je danas u Gradskoj upravi Mostara.

Sporazum su potpisali predstavnik Ureda JICA-e za Balkan Toshiya Abe, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina, ravnateljica Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u BiH Maja Stojkić i Dženan Šuta uime Sportskog saveza Grada Mostara.

Glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina zahvalila je JICA-i i Vladi Japana za svu dosadašnju potporu Gradu Mostaru te naglasila važnost ovog projekta u promociji tolerancije u edukaciji djece u osnovnim i srednjim školama, ističući kako se kroz šport može najlakše ostvariti kontakt među ljudima, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku ili rasnu pripadnost, priopćeno je iz Gradske uprave Grada Mostara.

Naglasila je kako je to posebno važno u Mostaru i BiH jer je iza nas još naslijeđe rata koji je ostavio trajne posljedice u odnosu među ljudima.

Toshiya Abe, glavni predstavnik JICA-e, također je naglasio kako je ovaj projekt važan za uspostavu povjerenja kroz šport među mladima Mostara.

Ravnateljica Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u BiH Maja Stojkić istaknula je kako je ovaj projekt nastavka dobre suradnje Agencije i JICA-e, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?