ŠIRENJE POSLOVNE MREŽE UNION BANKE

U Mostaru otvorena nova poslovnica Union banke

24.11.2023.
u 13:33

Danas je u Mostaru, na Rondou, u ulici Kralja Petra Krešimira IV, otvorena nova poslovnica Union banke. Suvremena poslovnica nastavak je realizacije strateških ciljeva Union banke o većoj dostupnosti kvalitetnih bankarskih usluga postojećim i svim novim klijentima.

Union banka d.d. Sarajevo, kao jedina komercijalna banka u većinskom državnom vlasništvu, kontinuirano ostvaruje značajan rast u svim važnim segmentima poslovanja i nastoji što bolje odgovoriti na zahtjeve klijenata. Kontinuirano poboljšanje razine kvalitete pruženih usluga ostaje jedan od najvažnijih prioriteta u poslovanju.

Sukladno misiji Banke i korporativnim vrijednostima koje su, između ostalog, usmjerene na društveno odgovorno poslovanje i pomoć zajednici u kojoj posluje, umjesto proslave otvaranja nove poslovnice, Uprava Union banke donijela je odluku da ta sredstva usmjeri u humanitarne svrhe.

U novootvorenoj poslovnici Mostar, Union banka je pripremila niz pogodnosti za nove klijente.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije