pred uskrs

U Međugorju više tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta

28.03.2018.
u 11:11

Svake, pa i ove, godine tijekom Velikog tjedna, a osobito za vrijeme uskrsnih blagdana, u međugorsko svetište Kraljice Mira pristignu brojne skupine hodočasnika iz svih krajeva svijeta. Prema podacima Informativnog centra Mir, već u Međugorju trenutačno boravi nekoliko tisuća hodočasnika iz europskih i izvaneuropskih zemalja, koji baš u tom svjetski poznatom Gospinu svetištu uskrsne blagdane i Isusovo uskrsnuće žele dočekati i proslaviti zajedničkom molitvom u okrilju međugorske Kraljice Mira.

Ovih dana brojne skupine različitih govornih područja svakodnevno pohode Brdo ukazanja, Križevac, Majčino selo, Vrt sv. Franje i kip. Jučer smo pokraj Gospina kipa ispred župne crkve sv. Jakova fotografirali veću skupinu hodočasnika iz Austrije koji će u Međugorju boraviti sedam dana. Odreda su nam isticali kako su sretni što imaju privilegiju za Uskrs biti u ovom jedinstvenom izvorištu neizmjerne vjere, molitve, ljubavi i mira te kako se svaki put kad dođu u Međugorje osjećaju sretnima, duhovno snažnijima i ispunjeni snagom Gospinih poruka i Božjim milostima, ali i to da ih dolazak u Međugorje čini boljim ljudima. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?