Bihać

U Dječjem vrtiću spremno dočekuju početak rada

27.04.2020.
u 11:00

Vrijeme do otvorenja ustanove u Dječjem vrtiću Bihać iskoristili su za uređenje prostorija i dvorišta obaju objekata u kojima su postavljene nove ljuljačke, klackalice i tobogani, a što će najmlađima boravak i pohađanje nastave učiniti ljepšim i ugodnijim, piše Večernji list BiH. 

Nakon izvedenih radova, dvorište Dječjeg vrtića sada izgleda ljepše i urednije, a pored novopostavljenih tobogana, klackalica i ljuljački na kojima će mališani dio vremena svojega boravka provesti u igri, okoliš krase i zasađeni čempresi i nova ograda. - Ovaj objekt u parku je potpuno renoviran, od temelja do krovišta, a uređenje dvorišta je također urađeno početkom ove godine. Oko cijelog objekta postavljena je nova panel-ograda duga oko 280 metara, s četiri kapije, dvije velike kapije za dostavu i dvije male za ulaze, kaže Zehida Goretić, ravnateljica Javne ustanove Dječji vrtić Bihać.

U sanaciju obaju objekata i uređenje dvorišta vrtića, kako kaže ravnateljica Goretić, utrošeno je 1,000.000 KM, od čega su 148.000 osigurali iz donacija, a ostatak su vlastita i sredstva iz realiziranih projekata.

U uređenje dvorišta u vrtićima Park i Ozimice uloženo je 110.000 KM. I u predstojećem razdoblju uložit će sredstva u nabavu mobilijara.

Vrtić pohađa 375 djece, devedeset i jedno dijete je na listi čekanja, čime je početak školske godine novim skupinama osiguran.

- U potpunosti ćemo se pripremiti za povratak djece u vrtić, dodaje Goretić. koja je najavila kako ove godine zaposlenici neće imati kolektivni godišnji odmor tijekom kojeg se inače kreče i uređuju prostorije, a što se sada obavlja. Većina odgajatelja s djecom radi posredstvom digitalnih alata. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?