prognoza

U Bosni jutros oblačno, u Hercegovini sa sunčano

Stojan Lasić
02.07.2018.
u 09:35

U Bosni jutros je pretežno oblačno, a u Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Ponegdje na istoku Bosne pada slaba kiša. 

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica 10 stupnjeva, Ivan-sedlo 12, Sarajevo 15, Bihać, Bugojno, Gradačac, Livno, Sanski Most, Tuzla, Zenica 16, Brčko, Jajce, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Prijedor 17, Bileća 18, Grude 19, Mostar, Trebinje 21 i Stolac 22.

U Bosni će danas preovladavati umjereno do pretežito oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni povremeno će biti sa slabom kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjeren u Hercegovini i na zapadu Bosne jugozapadni, a u ostalim područjima sjeveroistočni. Dnevne temperature od 22 do 28, na jugu od 27 do 32 stupnja. 

U Sarajevu danas će biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Poslijepodne je moguć pljusak kiše i grmljavina. Dnevna temperatura oko 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?