Objavljen novi popis

U BiH blokirana 95.072 računa tvrtki, pogledajte kojih

ilustracija
03.12.2019.
u 14:26

U izvješću CBBiH je navedeno i kako 51.821 tvrtka ima blokiran bar jedan račun, što je za 208 tvrtki više nego u izvješću iz prošlog mjeseca.

Centralna banka Bosne i Hercegovine (CBBiH) objavila je ažurirani popis blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH. U novom izvješću o blokiranim računima u Jedinstvenom registru računa CBBiH navedeno je kako su početkom prosinca 2019. godine u BiH bila blokirana 95.072 računa poslovnih subjekata ili 380 više nego prethodnog mjeseca.

U izvješću CBBiH je navedeno i kako 51.821 tvrtka ima blokiran bar jedan račun, što je za 208 tvrtki više nego u izvješću iz prošlog mjeseca, prenosi Fena.

U novom izvješću, koje sadrži 3.801 stranicu, pobrojani su poslovni subjekti iz svih sfera društvenog života, od privrednih poduzeća, trgovina, frizerskih salona, benzinskih crpki, ljekarni, ordinacija, kafića i restorana, do raznih agencija, zadruga, tvrtki. Na ovom popisu se nalaze i rudnici, mjesne zajednice, općine, sportski savezi.

U prvom izvješću Centralne banke BiH, objavljenim početkom studenoga 2012. godine, broj blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH iznosio je 58.038, dok su 35.694 tvrtke imale barem jedan blokiran bankarski račun.

Popis blokiranih računa možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije