Kupreška visoravan

U adrenalinskoj vožnji biciklom na snijegu okušali se biciklisti iz BiH, RH, Srbije i Crne Gore

05.03.2023.
u 16:43

Na Kupreškoj visoravni na skijalištu  u Stožer Vrana u nedjelju je održana adrenalinska vožnja biciklom po snijegu - KUPRES AVALANCHE – International mountain bike downhill race of snow. Sudjelovalo je 23 biciklista iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i BiH. Riječ je o dosta zahtjevnoj stazi dugoj 3km. Prva utrka bila je dualni slalom u kojoj je prvo mjesto osvojio Zvonimir Ćerdić iz Tomislavgrada, drugi je bio Mihael Lozančić iz Kupresa a treći Karlo Milićević iz Kreševa.

1/9

U glavnoj avalanche utrci start je bio grupni, a pobjedu odnio Amar Mataradžija iz Visokog. zvonimir Ćerdić osvojio je drugo a Karlo Milićević treće mjesto. Izvrsno 4. mjesto osvojio je Dragan Kovačević iz Herceg Novog koji je, kako kaže prvi put stupio nogom na snijeg, a da ne govorimo o vožnji biciklo. Kupres ga je, kako reče, 'kupio' i sigurno će doći i iduće godine.

Ovu adrenalinskau utrku organizirao je kupreški MTB čiji predsjednik Miro Galić ističe kako će postati tradicija i da im je cilj upotpuniti turističku i sportsku ponudu Kupreške visoravni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?