Legendarni boksač

Tyson: Dao sam 250.000 dolara ženi koju je ugrizao moj tigar

30.03.2020.
u 21:07

Legendarni američki boksač Mike Tyson otkrio je priču kako je jedan od njegovih tigrova napao ženu koja je ušla u njegovo dvorište i pokušala se igrati s njima.Tyson je na Instagramu u jednom prijenosu uživo rekao da je imao tri tigra.

"Imao sam tri tigra, ali došlo je vrijeme kada ih više nisam mogao imati. Njihove oči i glava nisu bili normalni, a jedan od njih je ugrizao ženu za ruku", rekao je Tyson.

Nakon toga, otkrio je što se zapravo desilo u njegovoj kući i kako je došlo do toga da tigar napadne ženu.

"Nije bilo onako kako je prvobitno predstavljeno. Žena je ušla u moje dvorište i mjesto gdje su bili tigrovi. Uskočila je u njihovo stanište i počela se igrati s njima. Tigrovi je nisu prepoznali i dogodila se nesreća. Pokušala me tužili, ali smo tada doznali da je ona ta koja je ušla u moje dvorište. Ipak, kada sam vidio što joj je tigar uradio, odlučio sam joj dati 250.000 dolara. Izgledala je stvarno loše", prisjetio se Tyson.

Za kraj, rekao je da u početku nije imao pojma koliko su tigrovi opasne životinje.

"Nisam imao pojma da su tigrovi toliko opasni. Bio sam budala i nisam razumio da je jednostavno nemoguće ukrotiti te divlje mačke. Oni vas mogu ubiti tijekom igre, riječ je o vrlo snažnim životinjama", završio je Tyson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?