Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Tvrtka koja izvozi u EU i SAD gradit će novi pogon u Novom Travniku

21. ožujka 2021. u 10:41 0 komentara 265 prikaza
Foto: biznisinfo.ba

Poduzeće “Alfa Metabo” i Općina Novi Travnik potpisali su ugovor o  prodaji parcele u Industrijsko-uslužnoj zoni Neobarje,  u svrhu izgradnje novog poslovnog objekta.

Ugovore su potpisali Željko Topalović, vlasnik poduzeća “Alfa Metabo” i načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo.

Potpisnici ugovora izrazili su obostrano zadovoljstvo budući će izgradnja novog poslovnog prostora doprinijeti povećanju broja zaposlenih na prostoru ove općine i daljnjem razvoju kako poduzeća “Alfa Metabo” tako i zone Neobarje.

Predstavnik poduzeća “Alfa Metabo” kazao je da kako su i do sada bili izvozno orjentirani prema kupcima u Europskoj uniji a da su se početkom ove godine poslovno povezali sa podslovnim parterima u SAD-u, točnije New Yorku, gdje vrše isporuku unutrašnje stolarije po standardima koje zahtijeva kupac.

Načelnik Dujo istakao je važnost daljnjeg ulaganja u infrastrukturu Industrijsko - uslužne zone Neobarje.

Kako bi se poboljšalo poslovno okruženje svih korisnika zone, u budžetu za 2021. godinu bit će osigutrana sredstva za realizaciju dijela infrastrukturnih projekata.

Dujo je izrazio nadu da će i više razine vlasti prepoznati važnost zone Neobarje te financijski podržati ulaganja u infrastrukturne  projekte koje pokreće općina Novi Travnik.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.