Nautika Milanović poslala ponudu

Tvrtka iz RH tražila u zakup odmaralište FBiH u Trpnju

16.07.2017.
u 11:00

Odmaralište Vlade Federacije BiH u Trpnju moglo bi postati turistički centar ako Vijeće ministara izuzme taj objekt od važeće zabrane raspolaganja državnom imovinom. Tvrtka Nautika Milanović d. o. o. Trpanj iskazala je zanimanje za iznajmljivanje spomenutog odmarališta u Trpnju koje nije uknjiženo na BiH, ni Federaciju BiH, ali je od 2002. u posjedu Federacije koja ga je adaptirala i osnivanjem trgovačkog društva Riva Trpanj d. o. o. za poslovanje nekretninama i uslugama, čije je sjedište bilo u objektu, pokušala staviti u funkciju korištenja. Međutim, kako je Ministarstvo turizma Republike Hrvatske 2011. godine odbilo zahtjev i nije izdalo odobrenje za razvrstavanje objekta Dom odmora u kategoriju ugostiteljskih objekata, u vrstu hotel, iz skupine hoteli u Trpnju, odmaralište se faktički i dalje ne koristi.

Ne koristi se, renovirano

Riječ je, inače, o objektu koji ima prizemlje i dva kata ukupne korisne površine 637,95 četvornih metara koji je izgrađen na parceli ukupne površine 2501 četvorni metar...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?