U razgovoru za Dnevni Avaz predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović osvrnuo se na aktualnu kampanju i budućnost BiH
Povratak na članak

Sarajevo, Tuzlu, Banja Luku i Mostar urediti kao središta federalnih jedinica

Čović je naglasio kako su nedopustivi napadi na strane diplomate i veleposlanike od strane onih koji su ih do jučer dozivali saveznicima. Ustvrdio je da Hrvati takve napade nisu činili ni kada im je bilo najteže

Komentari 6

SO
Special_one
21:55 28.09.2014.

Dragan Čović biti će član predsjedništva BiH jer će tako izabrati Hrvati svojim glasovima, i nikad više se ne smije dopustiti da poltroni s dvije tisuće glasova budu predstavnici ne samo Hrvata već i čitave Federacije. Nakon ove četiri godine i odbijanja poslušništva određenim centrima moći koji su htjeli potpuno zatrti hrvatsku političku riječ Dragan Čović je apsolutni favorit za legitimnog i legalnog predstavnika Hrvata i člana predsjedništva BiH.

VL
DU
Deleted user
20:32 28.09.2014.

Bravo majstore, idemo na 3-ci entitet, ili na razlaz.

VL
MA
marengo1
23:14 28.09.2014.

Tako je Istocni Mostar,Sarajevo,Tuzla i Banja Luka

VL
RO
rosa
21:29 28.09.2014.

Večernjak nastavlja sa svakodnevnim predstavljanjem potrošenog političara koji je pun ideja u predizborno vrijeme, a kojih se ponovo sjeti nakon četiri godine. Najbolji primjer je obećani TV kanal na hrvatskom jeziku, u četiri protekle godine apsolutno ništa nije napravljeno naa tom planu, a sada opet isto obećava.

VL
RO
rosa
21:19 28.09.2014.

Prije tjedan-dva tvrdio je da će imati 70 %, a danas tvrdi da će imati više od 80 % hrvatskih glasova. Optimističan "akademik", nakon izbora imat će oko 120 % kao u stara vremena kada je u džepu imao crvenu knjižicu i svoje "hrvatsvo" ovjeravao ćiriličnim potpisom.

VL
KA
kankankan
22:16 28.09.2014.

4 federalne jedinice sa Banjalukom,Mostarom, Tuzlom i distriktom Sarajevom kao i diskontinuitet teritorija moze samo sanjati !

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.