Pokrenuta kampanja

Turkish Airlines pokrenuo popust od 40 posto za zdravstvene radnike

08.06.2020.
u 14:11

Tvrtka Turkish Airlines (YHY) pokrenula je kampanju specijalnog popusta cijena karata za zdravstvene radnike koji su vodili predanu borbu u jeku pandemije COVID-19, javlja Anadolu Agency (AA).


Iz turske nacionalne kompanije priopćeno je da će svi zdravstveni radnici dobiti popust na cijene zrakoplovnih karata od 40 posto.


Medicinski radnici će posredstvom internet stranice Turkish Airlinesa ili mobilne aplikacije za tako snižene cijene moći kupiti karte i za svoja tri saputnika.


Zainteresirani medicinari trebaju se prijaviti u kampanju na internet stranici Turkish Airlinesa, a karte po sniženim cijenama mogu kupiti od danas do 1. kolovoza. Tako kupljene karte se mogu koristiti od danas do 31. svibnja 2021. godine.


“Ponovo letimo s vama, zahvaljujući hrabroj borbi zdravstvenih radnika protiv pandemije COVID-19. Specijalnom kampanjom im se želimo zahvaliti za tu požrtvovanost. Danas smo pokrenuli kampanju sniženih cijena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike“, saopćio je na Twitteru predstavnik Turkish Airlinesa Yahya Ustun.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije