B. Krupa

Treći ciklus projekta ‘Rastimo zajedno - prve tri su najvažnije’

zajedno
09.01.2016.
u 07:00

Educirali su se o načinima kako najbolje odgajati svoje dijete i kako u tom najodgovornijem i najljepšem poslu istodobno uživati

U Javnoj ustanovi “Dječji vrtić i dom učenika” u Bosanskoj  Krupi podjelom diploma okončan je treći ciklus projekta “Rastimo zajedno - prve tri su najvažnije” kroz koji je prošla još jedna skupina roditelja djece koja pohađaju program ove predškolske ustanove i borave u vrtiću, piše Večernji list BiH.

Educirali su se o načinima kako najbolje odgajati svoje dijete i kako u tom najodgovornijem i najljepšem poslu istodobno uživati. Projekt su provodile tri učiteljice ove ustanove koje su pod okriljem velikog međunarodnog projekta UNICEF-a još prije nešto više od tri godine prošle posebnu izobrazbu za rad s roditeljima u segmentu odgoja djece.

U svojim nakanama kako bi svoje znanje prenijele roditeljima, ustrajale su i vlastitim resursima uspješno do sad educirale tri skupine roditelja djece iz njihova dječjeg vrtića.

Kako postići sigurnost u dječjem biću od prvih koraka, kako ga bolje razumijevati, kako napraviti balans između želje da se djetetu ispuni svaka želja ili da se već od malih nogu odnjeguje osjećaj granice u tome pristupu, kako u odgovornosti uživati zajedno s djetetom, samo su neke od tema koje su interaktivno kroz iskustva, testove, razgovore obradili zajednički roditelji i učiteljice. Rezultate učenja pohvalili su svi roditelji iz trećega ciklusa, a na svečanosti i izdvojili ono što su kao najbolje ponijeli iz ovakvog vida izobrazbe. U svakoj priči se osjećalo zadovoljstvo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije