Veliko gradilište

Trebinje će dobiti zračnu luku i stazu 
za formulu jedan

ТРЕБИЊЕ, 5. ОКТОБРА /СРНА/ - Предсједник Концерна
25.10.2015.
u 06:15

Zahvaljujući poslovnim ambicijama Rodoljuba Draškovića, jugoistok Hercegovine doživljava pravu gospodarsku renesansu

Rodoljub Drašković, srpski poduzetnik, utemeljitelj čuvenog koncerna Swisslion Trebinje, svakako je osoba koja se u posljednje vrijeme nekoliko puta našla u žiži zanimanja medija. Poduzetnik je to koji ne miruje, a koji je zaslužan za otvaranje pogona Swisslion koncerna u Trebinju, ali i u skoro svim bivšim republikama bivše Jugoslavije. Nedavno je izgradio i dvorac u trebinjskom naselju Dražin koji je blagoslovio i episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije.

Međutim, tu ne prestaju gospodarske i ostale ambicije ovog gospodarstvenika koji je na noge podigao inače siromašan i škrt jugoistok Hercegovine.

Prema njegovim riječima, u okviru Grada sunca bit će izgrađen hotel sa šest zvjezdica, staza za formulu jedan, biciklistička i trim staza, dvorana sportova s otvorenim terenima, golf tereni, zračna luka, kao i drugi sadržaji koji čine jedan impozantan projekt kao što je ovaj.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije