Željko Komšić, hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik DF-a:
Povratak na članak

Treba odustati od "nerealiziranih ratnih ciljeva" i dominacije jadnih nad drugima

Nakon izbora spreman sam surađivati s HDZ-om, ali i s Dodikom. Pa čak i sa SDP-om koji sam napustio

Komentari 6

DU
Deleted user
06:57 15.07.2014.

U gosp. Komsica obraz k'o đon!

VL
JM
jezero-matica
15:54 14.07.2014.

Gosp.Komsic,od yugoslavena si posatao,bosanac pa na kraju za tudje potrebe hrvat!Kao prvo nacionalnost se dobiva rodjenjem od oca i majke,ne kada se kako kome prohtije.Mozda si to pobrkao s drzavljanstvom,koje se moze mjenjati!Molim te ispravi tu pogrijesku da ne zavodis sebe i druge u zabludu!

VL
JM
jezero-matica
19:10 14.07.2014.

Ko o cemu ko kurva o postenju!Strucnost,postenje,iskrenost,profesionalnost su dalje od doticne osobe nego sunce od zemlje!Kad je toliko dobar vodi ga kuci i nepodmeci ga drugima!

VL
BO
Bosnjak
17:54 14.07.2014.

@jezero.Za BiH kao prvo ali u principu sigurno i za sve zemlje svijeta je svejedno ko je sta, bitno je da strucno i profesionlano radi svoj posao i da je iskren. Princip za BiH bi bio jednostavniji jedna zemlja, jedan predsjednik. Po tvom misljenu Mesut Ozil (Turska) ili Mario Klose (Poljska), ljudi koji po tvom principu nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa Njemackom, ne bi trebali igrati za tu zemlju. Ili mozda Peter Bossman(Gana) ne bi trebao biti ljecnik i kandidat za gradonacelnika u Piranu (Slovenija). A za Zeljka nema sta da kazes ! On potice sa tog podrucija i njegovi roditelji su njegovi roditelji, pa ko oni bili. Sramotno je to sto ti se vrti po glavi. Vrlo niskostalezan komentar ! Takvi komantari i razmisljanja i tenzije s tim izazvane imaju i svoj naziv, svoje ime u strucnoj literaturi.Osim toga dosta njih je kreiralo i karijeru i zbivanja u bivsoj YU pa su sad eto bajagi to sto su. Podji sam od sebe !

VL
BO
Bosnjak
21:16 14.07.2014.

@jezero da li bi ti mogao biti predsjednik BiH ?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.