SVJEDOČANSTVO GOSPINE BLIZINE

Tražila je znak od Gospe i dobila ga je na Križevcu: 'Nikada to neću zaboraviti'

08.11.2020.
u 13:38

Na adresu portala medjugorje-info.com stiglo je još jedno svjedočanstvo koje ponovo potvrđuje Gospinu prisutnost ovdje u Međugorju.

U molitvama Mariju se često naziva otajstvenom ili mističnom ružom, pa tako upravo ruža postaje jedan od njezinih simbola. Svjedočanstva o mirisu ruža koji se širio na mjestu ukazanja također su česta, a ta pojava zabilježena je i u Međugorju o kojoj može posvjedoči poveći broj hodočasnika.

U jednoj od poruka Gospa je otkrila čudesno porijeklo mirisa : "Vaše molitve upućene meni su najljepše ruže ljubavi za mene. Ne mogu ne biti ondje gdje osjetim miris ruža."

Naša je čitateljica Gospu zamolila znak a Majka je odgovorilla - mirisom ruža!

Ovo je njezino svjedočanstvo:

"Prije nekoliko godina otišla sam na put u Međugorje. Sjećam se da sam prije puta napisala Gospi pismo. U njemu sam izjavljivala svoju ljubav prema njoj i njezinom sinu. I zamolila sam je u pismu kada dođem u Medjugorje da mi da neki znak ako pročita moje pismo. Pismo sam stavila u svoju jaknu u nadi da će ga naša sveta Majka pročitati.

Penjala sam se na Križevac zajedno sa ostalim hodočasnicima. Sjećam se da mi nije bilo bas lako penjati se. Negdje kod dvanaeste postaje, osjetila sam nagli povjetarac iako uopće nije bilo vjetrovito. Vjetar je sve vise puhao prema meni, prema mome licu. U tim naletima povjetarca, stizao je predivan miris ruža...mirisalo mi je sve jače i jače.

Odmah sam znala, to si ti Majko. Dala mi je svoj znak, pročitala je moje pismo. To je bio nježni mirisni znak njezine prisutnosti. Nikada to neću zaboraviti. Taj predivan miris ruža, miris naše Majke."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jero
Jero
18:54 08.11.2020.

Ma hajde.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?