Tjedna ponuda poslova u Hrvatskoj

Traže se Projekt manageri, referenti, prodavači, vozači...

25.07.2023.
u 16:13

Ako tražite posao, došli ste na pr(a)vo mjesto! Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada i predstavlja vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno u potrazi!

PLIVA Hrvatska d.o.o. z Manageri, apošljava Višeg direktora Operativne izvrsnosti (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak ove pozicije je aktivno sudjelovanje u implementaciji OPEX inicijativa radi poboljšanja načina rada, smanjenja troškova i održavanja razine kvalitete usluge. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću te dodatne novčane naknade i nagrade. Možete se prijaviti do 13.08.2023. putem brze prijave.
    
Posao.hr za klijenta, domaću tvrtku s dugogodišnjom tradicijom i prisutnosti u građevinskom sektoru, zapošljava na poziciji Project Manager (m/ž). Traže profesionalca čija je osnovna zadaća optimizacija poslovanja, osmišljavanje poslovne politike i strategije razvoja s Upravom tvrtke. Prijave se zaprimaju do 08.08.2023., a mjesto rada uključuje Split i Zagreb. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta računovodstva (m/ž) i Specijalistu računovodstva usluga (m/ž). Mjesto rada je Omiš. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stručno usavršavanje, onboarding program i kontinuirani razvoj kompetencija kroz edukacije. Možete se prijaviti do 10.08.2023. putem brze prijave.

NKD moda d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) na više lokacije u Hrvatskoj. Poslodavac nudi radni odnos na puno i nepuno radno vrijeme unutar uobičajenog radnog vremena u prodavaonici te ugodno radno okruženje i posvećeni tim. Možete se prijaviti do 02.08.2023. putem brze prijave.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava Referenta prodaje i rezervacija (m/ž) za hotel i resort s 5 zvjezdica. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Poslodavac nudi stimulativna mjesečna primanja i bonuse, uskladu s radnim mjestom te osiguran smještaj i topli obrok u radnim i neradnim danima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Sport Vision d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Traže odgovorne, motivirane, ambiciozne ljude, zaljubljenike u sport sa izraženim komunikacijskim sposobnostima u odnosu s ljudima. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Vozača C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 14.08.2023. Od kandidata se traži iskustvo u građevini, uredna vozačka dozvola te odgovoran i savjestan pristup radu. Poslodavac nudi plaćen smještaj ukoliko zaposlenik nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač / Blagajnik (m/ž) na više lokacija diljem kontinentalne Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Traži se osoba koja ima dobre komunikacijske vještine i koja je sklona raditi u timu. Prethodno radno iskustvo u trgovini je prednost. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 04.08.2023. U opisu posla nalazi se prodaja usluga privatnim korisnicima na terenu i telefonskim putem. Poslodavac nudi službeni tablet i automobil te bonuse na temelju ostvarenih rezultata. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.
    
Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Kontakt specijalista u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž). U opisu posla nalazi se pružanje osnovnih informacija i korisničke podrške. Benefiti ovog posla su sportske aktivnosti (Multisport kartica) te prigodni bonusi (božićnica, uskrsnica i regres za godišnji odmor). Mjesto rada je Rijeka i cijela Hrvatska. Prijaviti se možete do 02.08.2023. putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr naći ćete još mnogo otvorenih radnih mjesta. Sretno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?