Tjedna ponuda poslova u BiH i RH

Traže se njegovatelji, vozači, inžinjeri, kamermani...

02.04.2024.
u 16:23

TJEDNA PONUDA POSLOVA U BiH

Boljiposao.com vam pruža pristup 5 najnovijih poslovnih ponuda. Pogledajte koje su to pozicije istaknute za vas ovog tjedna!

Općinski sud u Mostaru traži Sudskog pripravnika/vježbenika – volontera (m/ž). Prijave se primaju za šest izvršilaca s visokom stručnom spremom pravnika. Potrebna je odgovarajuća dokumentacija, a prijave se mogu dostaviti osobno ili poštom na adresu suda. Natječaj je otvoren 15 dana od objave. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

LRC Inženjering d.o.o. iz Sarajeva traži Njegovatelja (m/ž) za starijeg gospodina, s mogućnošću zaposlenja u Sarajevu (stan) ili Hrenovici (vikendica). Posao uključuje pružanje 24-satne njege i podrške starijem muškarcu u samostalnosti, uključujući pripremu obroka, praćenje zdravstvenog stanja, komunikaciju s obitelji te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 11.4.2024.

Jurčič & Co., d.o.o. traži Vozača teretnog vozila (m/ž) za međunarodni transport tereta. Prednost imaju kandidati s iskustvom i oni koji posjeduju slovenski KOD 95 i karticu za digitalni tahograf. Prijavite se putem linka do 10.4.2024.

Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH ponavlja javni natječaj za poziciju Tajnice (m/ž). Mjesto rada je Mostar. Traže se kandidati s VŠS/VI stupnjem stručne spreme ili visokim obrazovanjem prvog ciklusa studija, poznavanjem engleskog jezika, rada na računalu i najmanje godinu dana radnog iskustva u struci. Prijave s potrebnom dokumentacijom primaju se do 8. travnja 2024. putem linka.

Kompanija J.O.T traži Inženjera za projektiranje oplate (m/ž) koji će raditi na udaljenoj poziciji. Kandidati trebaju imati diplomu iz građevinarstva te iskustvo u radu s različitim oplatnim sistemima kao što su Peri, Doka, Ulma, Varijanta, Hipro, NOE-Schaltechnik, Huennebeck. Poznavanje CAD softvera, posebno AutoCAD-a i Revita, također je potrebno. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

 

TJEDNA PONUDA POSLOVA U RH

Posao.hr vam pruža pristup 10 najnovijih poslovnih ponuda. Pogledajte koje su to pozicije istaknute za vas ovog tjedna!

Oglasnik d.o.o. traži Full-Stack Next.js Developera (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje rad na zanimljivim projektima s korištenjem najnovijih tehnologija. Ponuđene pogodnosti uključuju full remote rad, službeni laptop, fleksibilno radno vrijeme, subvencije za prijevoz i prehranu te plaćene edukacije. Plaća je od 3000 do 5000 eura bruto. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Tvrtka FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodne radnike (m/ž) za različite pozicije u Jakovlju. Poslovi uključuju operacije poput pripreme površine, montaže, lakiranja, CNC obrade, skladišnih operacija i kontrole kvalitete. Kandidati će obavljati različite zadatke vezane uz proizvodnju komponenti za avioindustriju. Poželjno je iskustvo u sličnim industrijama i sposobnost timskog rada. Prijavite se putem linka do 27.4.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Tvrtka je europski diskontni lanac s više od 2600 trgovina diljem Europe. Posao uključuje usluživanje kupaca na blagajni, poštivanje procedura kod zaprimanja robe te brigu za urednost prodajnog prostora. Kandidati trebaju imati najmanje završenu srednju školu, a iskustvo u trgovini je prednost. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

Manpower Hrvatska, u ime svog klijenta A1 Hrvatska d.o.o., traži Specijaliste za promociju novih tehnologija za rad u Pakoštanima, Biogradu na Moru, Matuljima i Dubrovniku. Nude se brojne pogodnosti poput početne edukacije, osiguranog prijevoza, fiksne plaće, dodatnih financijskih pogodnosti, smartphone-a, zdravstvenog osiguranja te mogućnosti za stalno zaposlenje. Prijavite se putem linka do 10.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

McDonald's traži Radnike (m/ž) u restoranu za lokacije u Puli i Rijeci. Nudi se sezonsko ili stalno zaposlenje, bez potrebnog prethodnog iskustva. Plaća je oko 1050 € neto, uz dodatne bonuse i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.4.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, topli obrok, smještaj, mogućnost rada u Austriji u zimskoj sezoni te mogućnost profesionalnog napretka. Prijavite se putem linka do 6.4.2024.

Manpower traži Mehatroničara (m/ž) za rad u Zagrebu (istok). Posao uključuje podešavanje mehanike uređaja, upravljačkog i regulacijskog sustava opreme i linija, dijagnostiku i otklanjanje kvarova te izradu specifikacija nabave materijala. Kandidati trebaju imati SSS/VŠS u mehatronici, minimalno 1 godinu radnog iskustva te biti skloni timskom radu. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Obrt Lidija za rad od kuće zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku u govoru i pismu. Tvrtka nudi suradnju s njemačkom kompanijom, sigurna primanja, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, te subotu i nedjelju kao neradne dane. Satnica je 10 eura, a minimalno radno vrijeme je 20 sati tjedno. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja (m/ž) - video/audio montažera za puno radno vrijeme. Posao uključuje snimanje na terenu i u studiju, montažu i demontažu opreme te kreativno planiranje i implementaciju multimedijalnih proizvoda. Potrebno je iskustvo u radu s kamerom i audio-vizualnom opremom te poznavanje programa za montažu video i audio materijala. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?