Tjedna ponuda poslova u BiH i RH

Traže se call operateri, Monteri centralnog grijanja, vozači...

14.05.2024.
u 15:55

TJEDNA PONUDA POSLOVA u BiH

boljiposao.com - vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 5 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

DEKRA Arbeit BH d.o.o. traži Brand ambasadore (m/ž) za rad na terenu u Sarajevu, Palama, Visokom, Travniku, Konjicu, Mostaru i Trebinju za kompaniju iNovine, vodeći maloprodajni lanac kioska u BiH. Traže se komunikativni kandidati orijentirani ka rezultatima i spremni za rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Nova Dental Clinic traži Stomatološku sestru za rad u Sarajevu. Posao uključuje prijem pacijenata, zakazivanje termina, vođenje medicinske dokumentacije, sterilizaciju instrumenata te asistiranje stomatologu. Tražimo kandidate s odgovarajućom stručnom spremom, položenim stručnim ispitom i poželjnim radnim iskustvom. Poznavanje engleskog jezika i rada na računalu također je potrebno. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Portal E-sports Centar traži Radnika u Gaming centru (m/ž) za rad u Mostaru. Posao uključuje rad na blagajni, interakciju s korisnicima, timski rad te samostalno obavljanje raznih zadataka. Poželjno je radno iskustvo i poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Moderato AG d.o.o. traži Operatere u call centru (m/ž) za rad u Mostaru. Posao obuhvaća odgovaranje na upite korisnika, preuzimanje narudžbi, vođenje dokumentacije i konstantno učenje o proizvodima i uslugama. Traži se VSS, VŠS ili SSS stručna sprema, uz izražene prodajne i komunikacijske vještine te želju za radom u timu. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

ToRo d.o.o. traži Tajnicu za rad u Mostaru. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove, vođenje poslovne dokumentacije, pripremu ponuda i ugovora te koordinaciju poslovnih aktivnosti. Tražimo osobu s minimalno godinu dana radnog iskustva, višom ili visokom stručnom spremom pravnog ili ekonomskog smjera te poznavanjem rada na računalu. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

 

TJEDNA PONUDA POSLOVA U RH

Posao.hr - vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Potrebna je SSS, radno iskustvo na instalacijama centralnog grijanja te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se odlična satnica, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Pepco Croatia d.o.o. traži Računovođu (m/ž) za rad u Zagrebu (Hybrid). Potrebno je minimalno SSS, 3 godine iskustva na sličnim pozicijama, poznavanje poreznih propisa i MS Office alata (posebno Excela), te odlično znanje engleskog jezika. Nudi se redovna primanja, dodatni mjesečni benefit, mogućnost razvoja i usavršavanja, popust za zaposlenike, korištenje MultiSporta te hibridni rad. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Elektromont traži Elektroinstalatera / Elektromontera (m/ž) za rad u Zadarskoj županiji. Posao obuhvaća elektromontažne i elektroinstalacijske radove. Potrebna je srednja škola 3. ili 4. godine. Prijave putem brze prijave na njihovoj web stranici. Prijavite se putem linka do 24.5.2024.

ARHITEKTING-ZADAR D.O.O. traži Inženjera građevine (m/ž) za poslove projektiranja i razrade projektne dokumentacije u Zadru. Potrebno je više ili prvostupanjsko obrazovanje te minimalno godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popusta za zaposlenike, redovitu plaću s uvećanom satnicom za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom te dodatke na plaću poput trinaeste plaće, božićnice, premije za ostvarene rezultate te naknadu za topli obrok i troškove prijevoza. Također nudimo obuku, stručno uhodavanje u posao i povremene edukacije u ugodnoj radnoj okolini. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije