Tagičan slusčaj

Tragedija u Rami: Dvojica mladića dovezena u Dom zdravlja u besvjesnom stanju, jedan podlegao

Ramski vijesnik
30.01.2022.
u 12:42

U mjestu Kovačevo Polje jutros je, kako se doznaje, zabilježen tragičan slučaj. 

Dovezeni jutros u 7:35 sati

Kako je potvrđeno za Avaz iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u Dom zdravlja Rama su jutros u 7:35 sati dovezeni 20-godišnji A.J. iz Kovačević Polja i I. M. iz Gornjeg Vakufa.

Nažalost, usprkos naporima liječničkog osoblja i reanimaciji, I. M. nije bilo spasa te je dežurni liječnik konstatirao smrt, dok je A.J. prevezen u mostarsku bolnicu.

Upravo su o tome policiju u Prozoru obavijestili iz Doma zdravlja, nakon čega je dežurna tužiteljica Tužilaštva HNŽ sa očevidnom ekipom PU Konjic izašla na lice mjesta.

Naložena obdukcija smrtno stradale osobe

Iz Tužiteljstva HNŽ-a su kazali da će više informacija imati kasnije.

- Naložena je obdukcija smrtno stradale osobe, a poduzimaju se sve nužne istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti - kratko nam je rečeno iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Prema neslužbenim informacijama mladići su, nakon sinoćnjeg izlaska, prespavali u obiteljskoj kući, koja najvjerovatnije, pripada A. J. Također, špekulira se da je do tragedije došlo najvjerovatnije usljed trovanja ugljen monoksidom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?