Nastavljen rad na rasvjetljavanju svih okolnosti

Tragedija koja je potresla javnost: Tužiteljstvo čeka nalaz obdukcije tijela majke i djeteta izvučenih iz rijeke Miljacke

13.04.2024.
u 18:11

Istražitelji u Sarajevu nastavljaju aktivnosti na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do smrti majke (34) i djetata (3) čija su tijela u petak u noći izvučena iz rijeke Miljacke na Bembaši, prenosi Avaz.

U koritu rijeke uočeno tijelo 

Kako je za portal „Avaza“ potvrđeno iz Tužiteljstva Sarajevske županije čeka se nalaz obdukcije koja je naređena kako bi se utvrdio neposredan uzrok smrti žene i djeteta.

- Nakon što se Tužiteljstvu Sarajevske županije dostavi nalaz obdukcije, bit će poznat uzrok smrti- priopćeno je za „Avaz“ iz Tužitelstva SŽ.

Iz MUP-a SŽ su ranije priopćili kako je u četvrtak, 11. travnja, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimila prijavu kako je u Miljacki, područje Bembaše, u koritu uočeno tijelo. Patrola, koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, Hitna pomoć i GSS.

Na tijelima nema vidljivih ozljeda

- U 1.30 sati izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi te, uz nju, tijelo djeteta do 4 godine. Liječnici su na licu mjesta konstatirali smrt obje osobe. Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, na tijelima nema vidljivih povreda - priopćili su iz policije.

Pripadnici Policijske uprave Stari Grad su nakon prepoznavanja, koje su izvršili članovi obitelji, utvrdili identitet preminulih osoba.

- Riječ je o ženi, rođenoj 1990. godine u Fojnici, nastanjenoj u Sarajevu, te njenom djetetu, rođenom 2021. godine - naveli su iz MUP-a SŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?