Božićni darovi

Top gadgeti ispod bora: Dar s kojim nećete pogriješiti

23.12.2015.
u 07:00

Do Božića je ostalo tek nekoliko dana, no još nije kasno da najmilije iznenadite nekim od top gadgeta s naše liste Najpoželjniji darovi za blagdane su sigurno televizori ili igraće konzole

Zaboravite na lažnu skromnos, pri kupnji božićnih darova pravilo je samo jedno - što skuplje, to bolje.

Tradicionalno, na samom vrhu liste najpoželjnijih "komada" tehnologije već se godinama nalaze televizori. 4K modeli preplavili su tržište, no, kako sadržaja za njih još nema u zadovoljavajućoj mjeri, mudrije je izabrati neki full HD model.

Njihove su cijene u kratkom razdoblju doslovno prepolovljene pa tako dijagonale iznad 100 centimetara možete dobiti već od 4000 kuna. S projektorom ili PlayStation konzolom pod borom također ne možete pogriješiti, no ako Djed Mraz nije široke ruke, dobar izbor su neki komad nosive tehnologije, akcijska kamera s kojom možete pod vodu ili bilo koji proizvod iz Appleove ponude. Kao što je Appleu nekad bio alternativa IBM, tako se sad Microsoft nameće kao ozbiljna alternativa Appleu, a u vrhu njihove ponude smjestio se novi Surface Pro 4.

Sad je pravo vrijeme za novi televizor.

Tržište su preplavili zakrivljeni i 4K modeli pa već za 'šaku novca' možete dobiti modele koji su do prije godinu dana stajali kao suho zlato. Ako ste u dobrim odnosima s Djedom, neka vam donese zakrivljeni 4K UE40JU6572. Može i veći. Cijena Samsungova modela kreće se oko 7000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije