Solo Valentinovo:

Tko to kaže da je udvoje uvijek zabavnije?

solovalentinovo
13.02.2016.
u 21:00

 Onima koji su nedavno izašli iz romantične veze ovaj dan može poslužiti kao proslava novostečene slobode, dok onima koji žale što nemaju partnera Valentinovo ne mora proteći u znaku tuge i usamljenosti. Budite sretni što ste bez partnera, jer samački život pruža brojne pogodnosti kojih ćete se rado prisjećati kasnije, kada ćete biti pod dojmom kompromisa i života udvoje. Budite ponosni na činjenicu što ste dovoljno samostalni da možete biti sretni i sami.

Dovoljno je samo osvrnuti se oko sebe i promotriti ljude koji su usamljeni i nesretni unatoč činjenici što su u vezi. Dok ste prepušteni sami sebi znate da vam nitko ne može prigovarati, kao što se ni ne morate drugome opravdavati i prijavljivati dolaske i odlaske. Izađite van, ostanite do ranih jutarnjih sati i pošteno se naplešite s društvom. Ukratko - uživajte u apsolutnoj slobodi.

Ljubav pružite sebi

Valentinovo je dan namijenjen iskazivanju ljubavi, pa je možete pružiti i sami sebi. Priuštitite si omiljeni parfem ili ulaznice za koncert na koji već dugo želite otići. Važno je da pronađete način da udovoljite sebi, a u tome vam može pomoći čitanje knjige, sađenje cvijeća, crtanje ili što god vas opušta i ispunjava.

Okupite druge

Imate li još prijatelja bez partnera, udružite snage s njima i organizirajte zajedničku večer. Isplanirajte izlazak, večeru s obiljem hrane i dobrog vina ili tematsko druženje na kojem možete igrati zabavne igre poput pantomime. Da bi se još bolje osjećali, možete pričati zabavne dogodovštine iz situacija s bivšim partnerima zbog kojih vam je danas drago da ste sami. Možete si i međusobno pokloniti darove.

Upute za dame

Ako ćete večer provesti sami, naoružajte se omiljenim slasticama i pićem, no ni slučajno ne pomišljajte na gledanje romantičnih filmova. U obzir dolazi drame, komedije pa čak i horori.

Što je muškarcima činiti

Naručite pizzu, pozovite prijatelje i smjestite se ispred televizije uz prijenos utakmice omiljenog kluba. Sportska večer biti će prava blagodat jer da ste u vezi, gledali bi sladunjavi film.

Ako ste pomalo tužnjikavi jer su "svi sa nekim" pogledaje pametne razloge zbog kojih su ljudi "solo".

- Sama sam jer ne želim pristajati na manje nego što zaslužujem . Još uvijek nisam našla partnera koji me je u potpunosti osvojio i tko ima svoje "ja".
- Sama sam zato što je to moj izbor. N e treba mi netko tko će potvrditi ono što već znam, a to je da sam nevjerojatna, lijepa i brižna žena .
- Prije nego nađem partnera trebam raditi na sebi. Neću za druge postavljati visoke standarde ako ih sama ne mogu ispuniti .
- Shvatila sam da se uvijek vežem za emocionalno nedostupne partnere pa sam uzela pauzu od svega .
- Još nisam sreo ženu uz koju bih pomislio "biti s njom bolje je nego biti sam ".
- Solo sam jer imam sve što me usrećuje i zadovoljan sam sobom .
- Iskreno, previše sam lijena, a veze zahtijevaju puno truda . Ne šaljem poruke, ni ne zovem. Počnem pričati s muškarcima i onda shvatim da u to treba uložiti puno truda, i više nego što sam spremna pa jednostavno odustanem.
- Pojedinci su nevjerojatni, ali u malim dozama . Ali imati to cijelo vrijeme kraj sebe, to ne mogu.
- Još uvijek nisam upoznala pravoga , a ne želim igrati igru "Imam muškarca, iako ne vrijedi ništa".
- Sada znam nešto što prije nisam znala, sada sam izbirljiva . Trenutno sam fokusirana samo na sebe, na svoj emocionalni i duhovni rast. Ne planiram biti solo zauvijek, ali ne želim ništa ni forsirati.
- Svaki put kad izađem s nekim - to nisu žene to su površne klinke . Teško je pronaći nekoga tko je naučio iz svoje ljubavne prošlosti. Također, teško je pronaći nekoga tko zna što želi i neće pobjeći čim se pojave prvi problemi.
- Bilo je previše razočaranja u mom ljubavnom životu. Lijepa sam, pametna i najvažnije od svega, sretna što sam sama.
- Želim kontrolu nad životom i novcem . Biti sam znači ne objašnjavati stalno na što trošim svoje vrijeme i novac.
- Biti sretan sam nije nimalo lako, ali ako ne mogu biti zadovoljna sama, teško da ću biti sretna u vezi .  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije