Društvo psihologa

"Tjedan psihologije u Hercegovini" od 9. do 15. studenoga

psiholog
05.11.2015.
u 20:37

Aktivnosti su planirane u Mostaru, Čitluku, Ljubuškom i Livnu

Podružnica psihologa Hercegovina, ogranak Društva psihologa u Federaciji Bosne i Hercegovine, organizirat će od 9. do 15. studenoga manifestaciju "Tjedan psihologije u Hercegovini", priopćeno je te podružnice.

Kako podružnica obuhvaća Hercegovačko-neretvansku, Zapadnohercegovačku i Hercegbosansku županiju, aktivnosti su planirane u Mostaru, Čitluku, Ljubuškom i Livnu.

Tjedan psihologije u Hercegovini je, kako se navodi, prva manifestacija ovog tipa i namjera je da se nastavi i sljedećih godina, a cilj manifestacije je podići javnu svijest o ulozi psihologa u društvu te mogućnosti primjene psiholoških spoznaja u različitim sferama života.

Aktivnosti u okviru Tjedna psihologije su koncipirane kao predavanja i interaktivne radionice namijenjene stručnjacima različitih profila (psiholozi, pedagozi, socijalni radnici i dr.), roditeljima, učenicima te svim ostalima zainteresiranim.

Raspon tema obuhvaćenih Tjednom psihologije u Hercegovini daje priliku za interdisciplinarnu suradnju i razmjenu znanja i ideja stručnjaka različitih profila te svih zainteresiranih za planirane teme, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije