Novi trend stiže i u BiH

Televizor na dan 40, mobitel 50, a cipele ili haljine 10 KM

26.06.2017.
u 08:00

Već smo se navikli na najam automobila ili bicikla, kao i vjenčanica, za što odavno postoje i specijalizirane trgovine. Međutim, potrebe se, izgleda, mijenjaju pa se među ponudama na stranicama za prodaju i unajmljivanje sve češće može naići i na “čudne” oglase, piše Večernji list BiH.

Što je sve na prodaju?

Ipak, svaka roba ima svoga kupca ili, u ovom slučaju, onoga tko nema novca da bude kupac pa rješenje nalazi u unajmljivanju stvari. Tako je najam svečanih haljina za maturu, svatove i druge prigode moguć i po vrlo povoljnim cijenama, a i postaje sve aktualniji. I dok se u BiH još uvije mogu unajmiti te svakodnevne stvari, u Srbiji je taj trend otišao korak dalje. Špijunska oprema, točilica za pivo, čaše, cipele, sako, perilica rublja, televizor... samo su neke od stvari koje možete unajmiti u Srbiji uz one standardne. Nemate telefon, hladnjak ili računalo, sviđa vam se haljina u butiku, a nemate dovoljno novca da je kupite - u Srbiji ih je moguće unajmiti...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije