Ne zna svoje ime...

Tata je mislio da se dijete ne odaziva jer ima problem sa sluhom, a pravi je razlog urnebesan!

01.04.2021.
u 16:12

Nedavno je jedan tata na Redditu podijelio kako ga je zabrinulo što mu desetomjesečni sin uopće ne reagira na svoje ime. On i supruga su se, kaže, čak pitali ima li možda problem sa sluhom ili blaži autizam, no ispalo je da je dječak skroz zdrav i da svoje ime jednostavno ne zna jer ga roditelji nikad ne koriste.

- Dakle primijetili smo da kad viknemo 'Gary' 10-mjesečni dječak ne reagira, ne povremeno, već nikad - napisao je tata, a isto bi, kaže, bilo bez obzira zove li ga on ili mama.

No nedavno je, priča, kad se supruga vratila kući čuo kako već s vrata govori: 'Zdravo psi! Zdravo bebe! I zdravo Veliki dečko ('Big boy)!' A onda je odjednom čuo oduševljeno piskutanje i brzo Garyjevo puzanje prema mami, da ga što prije pomazi.?

- Večer je odmicala, čavrljali smo, jeli i došlo je vrijeme za Garyjevo kupanje. Pokušali smo ga dozvati 'Gary!' i ništa - priča tata koji je u jednom trenutku djetetu doviknuo 'Hajde veliki dečko, pa znaš svoje ime...!', na što je Gary puzeći 'dojurio' i podigao pogled s velikim smiješkom na licu. - Rekao sam mu opet 'Gary?' ... Ništa. 'Veliki dečko? ' ... Osmjeh - priča otac koji je u tom trenutku shvatio da svaki dan kad dođe kući s posla radi isto što i supruga i malenog već s vrata pozdravlja s 'Veliki dečko', pa dječak naravno misli da mu je to ime.

- Moj jednogodišnjak misli da se mačka zove 'Nježno' (Gentle) jer kad joj se god približi, ja mu kažem 'nježno'... Sad trči k njoj kad god netko kaže 'nježno' - ispričao je jedan korisnik, a drugi je rekao kako njegova kćerka misli da je paljenje upaljača znak da treba pjevati - 'Sretan rođendan'. - Zapamtila je paljenje svjećica za njen prvi rođendan i tu pjesmu, pa kad doma zapalimo mirisnu svijeću, ona počinje sa 'Sretan rođendan ti...' - ispričao je, a prenosi Mirror.
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije