Novo čudo u svetištu Kraljice mira?

Talijanski hodočasnik zaplakao krvavim suzama ispred Gospina kipa na Brdu ukazanja u Bijakovićima

krvave suze
Foto: Screenshot
1/5
24.05.2014.
u 11:33

Kako saznaje portal Glasbrotnja.net, jedan Talijan je išao moliti s prijateljima na Brdo ukazanja u Bijakovićima i odjednom je počeo plakati krvavim suzama

Po mnogima novo čudo se dogodilo u svetištu Kraljice mira.

Naime, kako saznaje portal Glasbrotnja.net, jedan Talijan je išao moliti s prijateljima na Brdo Ukazanja u Bijakovićima i odjednom je počeo plakati krvavim suzama, a sve imate prikazano u videozapisu.

Nakon brojnih neobjašnjivih ozdravljenja, nakon tisuće pomirenja, nakon milijuna ispovjeđenih i preobraćenih hodočasnika, ovo je vjerojatno još jedan dokaz da se u malenom selu Bijakovići doista događa nešto čudesno i tajnovito.

Snimka se među stanovnicima Bijakovića i Međugorja proširila velikom brzinom. Snimku možete pogledati na ovome linku: https://www.youtube.com/watch?v=k0SzerGa0Mk  

Komentara 2

Avatar Jana
Jana
09:14 25.05.2014.

Meni je ovo jako sumnjivo. Nezna se tko je ta osoba, kada se je to točno dogodilo. Čovjek djeluje bolesno a do snimke na Youtube u Medjugorju se o tome nije ništa ni znalo. Čini mi se da se radi o namještaljki.

KA
kankankan
15:28 25.05.2014.

Prvo se nespretno nasprico nekom bojom oko oka , ali je to uradio kao da mu je ulje procurilo na karteru! Stali je sljedeci dogadjaj mozemo samo nagadjati:))

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?