OČEKIVAO NOVČANU NAGRADU

Taksist pronašao Neuerov novčanik pa se razljutio zbog nagrade: Što da radim s tim, ovo je sramota!

21.07.2022.
u 10:42

Na kraju smjene taksist je pronašao izgubljen novčanik, a kada ga je vratio očekivao je novčanu nagradu. 

Legendarni njemački vratar Manuel Neuer izgubio je novčanik u jednom taksiju, no vozač ga je na kraju smjene pronašao u automobilu.

Taksist Hazir J. za njemački list Bild ispričao je kako su u novčaniku bili ime i adresa Manuela Neuera, Visa Platinum kartica, crna MasterCard i oko 800 eura u gotovini.

Odlučio je sve to vratiti legendarnom njemačkom golmanu pa je prvo otišao do Neuerove kuće, ali ga tamo nije bilo. Zatim je otišao u Tegernsee gdje Bayernov golman ima imanje, ali ni tamo nije bilo Neuera. Na kraju je pronašao njegovog menadžera, vratio mu novčanik i ostavio svoje kontakt podatke.

Nakon dva tjedna stigao je paket, a u njemu je bio Neuerov dres s potpisom. Bez poruke i zahvale.

- Nagrada je sprdnja! Imam četvero djece i što da radim s tim dresom? - pobunio se taksist koji je umjesto dresa očekivao novac od golmana koji godišnje zaradi oko 15 milijuna eura.

- Neuer, ovo je sramota! Pošteni pronalazač i škrta nogometna zvijezda. Ovo hvala je šala - složni su u ocjeni njemački mediji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije