nakon prometne nesreće u sarajevu

Taksist koji je prevezao Sanjina Sefića u Srbiju prijavio se policiji

granica
12.10.2016.
u 17:42

Nakon što je u stravičnoj prometnoj nesreći, koja je tugom zavila cijelu Bosnu i Hercegovinu, ubio dvije studentice ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu, osumnjičeni Sanjin Sefić je na graničnom prijelazu Uvac pobjegao u Srbiju.

Tom prilikom Sefić se vozio taksijem, a kako saznaje televizija N1, taksist koji je prevezao Sanjina Sefića, osumnjičenog za ubojstva, vratio se u Bosnu i Hercegovinu i prijavio se policiji.

Taksist Goran Perišić je u jutarnjim satima u ponedjeljak prevezao osumnjičenog Sefića te se odlučio javiti policiji i ispričati što se dogodilo i na koji način.Prema saznanjima novinara, on nije znao da preko državne granice prebacuje osumnjičenog, koji je prethodnu noć u Sarajevu automobilom usmrtio dvije osobe.

Također, doznaje se da je Perišić Sefića odvezao nekoliko kilometara od granice BiH i Srbije, te se nakon 20-ak minuta ponovno vratio na isti granični prijelaz te ušao u BiH.

Nakon ulaska u općinu Priboj na graničnom prijelazu Uvac, Sefiću se gubi svaki trag. Podsjećamo, u srijedu je kontaktirana Policijska stanica u Prijepolju, gdje su potvrdili da su dobili obavijest od Granične policije Srbije, te da je potraga za Sanjinom Sefićem u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?