sajam

Tajvan predstavio svoje najslavnije proizvode na sajmu

16.04.2016.
u 07:25

Prošle godine zemlja partner Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru bio je Tajvan. Kao takav, upriličio je sudjelovanje skupine vodećih tajvanskih tehnoloških poduzeća. Vidjevši snagu i razmjere moći sajma u Mostaru, tajvanski gospodarstvenici su i ove godine odlučili doći u Mostaru.

- Ovo je peta godina da smo u Mostaru. Prvog dana sajma imali smo kao goste predsjednike, ministre i uistinu smo svi zadovoljni kvalitetom ovog događaja, govori nam poduzetnik Dabow Liu. Ove godine Tajvan ponovno ima više tvrtki koje predstavljaju raznovrsne strojeve, kao i vrhunsku bijelu tehniku, mobitele, fotoaparate, USB prekidače, LED rasvjete, ručne dizalice, fitness-opremu za vježbanje, modne dodatke, sustave za električno i elektroničko obučavanje, konektore, reciklirana PET vlakna, namještaj, stolne cirkulare pila, strojeve za pravljenje i oblikovanje plastičnih boca, kartonskih ambalaža za hranu, upravljačke napojne kutije i servere, kao i druge srodne predmete. - Predstavili smo najslavnije proizvode bijele tehnike iz naše zemlje. Cilj nam je ostvariti još kvalitetnije ekonomske odnose i partnersku suradnju u Mostaru te općenito u BiH, kazao nam je Liu. I ove godine na sajmu su sudjelovali pobjednici tajvanske nagrade za izvrnost, a prošlogodišnji partnerski nastup zemlje Tajvan i sajma bio je uistinu pun pogodak. Ovaj događaj, ne samo da omogućuje domaćim poduzećima jedinstvenu priliku za osobno upoznavanje tajvanskih predstavnika zbog moguće poslovne suradnje nego je i idealna prilika za izgrađivanje boljih trgovinskih odnosa između Tajvana, BiH, te ostalih regija na Balkanu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije