Banja Luka

Tadić: Režim u RS-u u velikom strahu, prosvjedi će ostati upamćeni u povijesti

Ognjen Tadic
09.05.2016.
u 13:25

Sadašnja vlast u Republici Srpskoj nije u stanju rješavati probleme i veliki narodni prosvjed će poslati poruku da RS nije ničija privatna tvorevina, nego da pripada narodu - izjavio je potpredsjednik SDS Ognjen Tadić.

Kazao je kako je zbog velikog nezadovoljstva sadašnjim stanjem i podrške građana za održavanje "Velikog narodnog prosvjeda“ režim u ogromnom strahu, ističući da će 14. svibnja ostati upamćen u povijesti RS-a. 

- Režimu otkazuju poslušnost i oni nad kojima su oni dosad imali potpunu kontrolu. Otkazivanje manifestacije koju je u Parku "Mladen Stojanović“ organizirala Narodna univerzitetska biblioteka je najbolji dokaz za to - navodi Tadić, dodajući da je najava režimskih prosvjeda odraz straha od iskazivanja narodnog nezadovoljstva.

Tvrdi da je SDS i Savez za promjene (SzP) istrajan u namjeri da se bori protiv onih koji su RS doveli na rub bijede.

- Kada je SDS kazao da će obaniti narod i stvoriti RS on je to učinio, kada kažemo da ćemo protjerati raznorazne strance koji su napravili ljude poput Dodika na političkoj sceni, mi ćemo to strpljivim radom i učiniti - rekao je Tadić. Ističe da će tako i sada biti ispunjeno obećanje narodu da će imati kvalitetniji život i da će biti održani prosvjedi.

- Mi nemamo ništa zajedničko s ljudima koji ništa obećano nisu ispunili uključujući tu referendum, bolji život, više zaposlenja, ekonomske reforme i drugo, kazao je Tadić.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Banjoj luci Predrag Vulin je ustvrdio da je podrška građana velikom narodnom prosvjedu u Banjoj Luci ogromna što pokazuje veliko zanimanje građana koji se javljaju u banjolučki SDS i traže od njega da iskaže njihovo nezadovoljstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?